mandag 26. juni 2017

18 dager uten trening

Snakk om uflaks! Når et virus - eller "what so ever" - velger å plassere seg godt i min kropp som ikke hadde noe større ønske enn å prestere på fine skogsstier i Birkebeinerløpet og Nordmarka Skogsmaraton, så er det uflaks.
Mellom de to langhelgene Kristi Himmelfart og pinse, var jeg 1 uke i Syd-Tyskland, nærmere bestemt i en liten landsby, Oberammergau. Fant meg nydelige grusstier langs elven og hadde flere gode treningsøkter.

Nydelige omgivelser
De fleste byggene var flott dekorerte
Vel hjemme, med bakkedrag på lørdag, begynte jeg å fokusere mot Birken. Men 2. pinsedag våknet jeg med sår hals, ikke veldig dramatisk det, men det ga seg ikke. Så forflyttet det seg til bihulene. Og fredag, dagen før Birken var jeg helt utslått. Og da slo fornuften inn - det å løpe halvmaraton med infeksjon i kroppen var sannsynligvis av det mer dumme jeg kunne gjøre.
Men - da var jeg sikkert opplagt til Nordmarka skogmaraton lørdagen etter. Kanskje litt optimistisk med 2 halvmaraton 2 lørdager etter hverandre, men nå lå vel alt til rette for en fin tur fra Sognsvann.
Men uka gikk og jeg ble ikke frisk. Det måtte enda en uke til, og for 3 dager siden luntet jeg 4 km - da var det 20 dager siden forrige løpetur. Etter 18 tok jeg en rolig rulletur på sykkel 1 times tid.

Så nå er det å starte på nesten på nytt! Sommerferien ligger blank og fin foran meg, 10 dager på Korfu venter og joggesko og TRX er med i bagasjen. Så får jeg peile meg inn mot nye mål til høsten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar