mandag 2. november 2015

På tide å våkne fra dvalen....

Vi skriver 2. november. Det er 9 uker siden Birkebeinerrittet. Selv om jeg har trent - litt - så føles det som en laaang pause, spesielt siden det ikke har blitt tradisjonell høsttrening, med lange skogsturer på beina.
Jeg må innrømme at disse feiltrente beina sendte meg et godt stykke ned kjellertrappa. Jeg skulle jo fortsette å trene, trene seg frisk heter det og kuren er korte stigningsløp og korte intervaller. Og det å trene korte økter burde jo være grei motivasjon, men det gikk jammen motsatt vei.
Aldri har jeg følt meg så lat og så demotivert! Det å komme seg ut døra for å kjøre lett oppvarming, 10 stigningsløp og så lunte hjem igjen - en økt på 25 minutter - var et skikkelig ork. Jeg måtte virkelig ta meg sammen for å komme meg ut.
Og "sorgen" er tildels druknet i arbeid - antall overtidstimer er omvendt proporsjonalt med antall treningstimer. Sunt? Sannsynligvis ikke - men når det nå engang falt sammen med en travel jobb periode.

MEN - nå er det på å våkne fra dvalen. Treningsøktene annenhver dag SKAL gjennomføres, noe styrke skal trenes  og jeg skal gjøre det beste ut av det! For det står fortsatt stigningsløp og kortintervaller på programmet....og litt blogging!


Klar for treningsøkta....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar