søndag 9. mars 2014

Nedtrappingsuke 1

Nedtrapping er jo ganske enkelt, det går jo nesten av seg selv;-) Men jobbseminar og dårlig vær måtte jeg virkelig planlegge for å legge inn et minimum, og endte til slutt opp med halvparten av summen fra uka før. Ingen fare for overtrening ihvertfall.
Men det beste av alt - sola er tilbake! Og det var nydelig på fjellet i helgen. Mange varmegrader nede i Lillehammer, men midt oppe i lia var det på en måte en hvit linje som ble grensen mellom våren og vinterparadiset.

Øyerfjellet
Men kan vel bare drømme om at det blir slik neste helg. Nå går jeg inn i den uka hvor yr.no monitoreres flere ganger om dagen, selv om fjoråret lærte meg at det kan snu siste døgnet. Og smøremeldingene til både swix og diverse sportsbutikker finleses for å sjekke ut om noen har funnet miksen som skal gjøre turen over fjellet enklest mulig (= ikke bakglatte ski)! Og grue seg for form, og gruble litt over de treningsøktene som forsvant, prøve å drikke og spise nok, endelig er det lov å spise masse hveteboller....og glede seg til festen etterpå:-)

I like :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar