søndag 16. mars 2014

Tur retur Rena

Jeg hadde aldri trodd at historien skulle gjenta seg. I 2007 skulle jeg debutere i Birken, og kom ikke lenger enn til Tingstadjordet. I år kom jeg bare til Rena. Bussen tok en sving opp på brua over Rv 3, og satte kursen sørover mot Hamar igjen. Kjipt!! Halvveis mellom Elverum og Rena begynte uroen å bre seg i bussen, VG skrev at det var avlyst og sms'er fra venner som alt befant seg i startområdet tikket inn. Men etterhvert forsvant all tilgang til nettet, antar lufta over Rena var full av bits and bytes. Stemningen var litt oppgitt og resignert, men ingen forlangte å gå av bussen på Rena for allikevel å dra opp til start.

Feil side ta fjellet - i buss :-(
Hva føler man da? De første 15 sek kommer et blaff av lettelse, for det er jo litt vondt å ta seg over fjellet på kortest mulig tid. Men så kommer skuffelsen! Formen var bra og jeg hadde virkelig håp om å knappe inn på avstanden til merket, treningsinnsatsen, alt fokus og forberedelser siste uka, skiprep og siste panikkinnkjøp av smøring....utrolig kjedelig - men været styrer ingen.

Vel tilbake på Hamar, hva nå, klokka er 9 en lørdag morgen. Sola skinte, vinden var overkommelig der i lavlandet og skia nypreppa - vi drar på skitur! Etter tidlig lunsj som hverken besto av energibar eller Ringerblanding, ble appelsin og Kvikk-lunsj symbolsk kjøpt inn og kursen satt mot Nybygda. Nykjørte spor, litt glatt påskeføre men en nydelig lørdag. Og vi kunne kose oss på tur!

Appelsin og Kvikk-lunsj på Blåmyrkoia..
...med tid til å nyte utsikten mot Mjøsa 
Ja ja......:-/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar