onsdag 25. mai 2016

Fornuften må seire!

Naprapaten har talt, og jeg bør lytte! Det er sannsynligvis ingen betennelse, men helt klart en overbelastning. Og det hjelper ikke at både tractus på yttersiden av låret og muskulaturen er ganske stiv. Jeg er jo gjennom litt tidligere historikk disponert for litt stiv muskulatur, men nå er jeg usikker på hva årsaken kan være. Jeg har faktisk ikke løpt mer enn 3 ganger pr uke, 2 ganger de ukene det har blitt sykkeltur, men et eller annet er det som trigger. I tillegg har jeg ikke opplevd muskulaturen som stiv underveis på trening, intervalldragene har blitt gjennomført med høy puls uten at jeg har blitt stiv og langturene har gått rolig. Men mulig varighet og lengde har økt for brått gjennom våren.

Og det er mulig at jeg er slik skrudd sammen at jeg bør trene mer styrke, noe som fortsatt skjer litt for sporadisk. Naprapaten snakket ihvertfall om litt økt frekvens på den.

Men jeg fikk ikke løpeforbud, han mente det ble litt drøyt nå før Birken. Så jeg kan trene fram til smerteterskel, helst ikke mer og korte ned på turene. Det innebærer at søndagens planlagte Skaubygdaløp droppes; 21 km løp blir for langt, selv på sti. Så gjennomfører jeg Nordkisa skogskarusell på torsdag, for det er jo "bare" 6 km.
Så gjorde vi en avtale om at etter Birken, da får jeg endre litt på opplegget.

Kjipt!

2 kommentarer:

  1. Om det ikke skjer med en gang og uten motstand så pleier fornuften å gå av med seieren til slutt ;-) Håper det ordner seg med hofta!!! tvi tvi

    SvarSlett
  2. Takk! Og som du ser, nå er motstanden satt under streng administrasjon og fornuften får råde...

    SvarSlett