lørdag 20. desember 2014

3 mnd igjen til Birken

Idag er det 3 mnd igjen til Birkebeinerrennet! Det oppleves både lenge til, og samtidig litt kort. Det siste henger nok litt sammen med at treningen i desember ikke har gått helt etter planen, siden den strekken i leggen dukket opp 2. desember. Det eneste jeg har fått til i mellomtiden, er etpar fine skiturer.
Men etter den oppløftende turen på mølla på torsdag, forsøkte jeg meg på en løpetur ute lørdag formiddag. Og det funket! Ingen problemer og turen ble på 48 minutter. Og da stoppet jeg av ren fornuft; følte jeg kunne løpt mye lenger.
Endelig på løpetur igjen
Men nå i kveld murrer det litt i hofta, så får se hvordan det ligger an imorgen. Og problemet er nok litt mer sammensatt enn en liten strekk i leggen. Jeg tok en time hos osteopat denne uka, etter anbefaling og fikk avdekket en ganske stiv venstreside, fra topp til tå. Så etter jul blir det flere behandlingstimer, og i mellomtiden får jeg fokusere på tøyning av hofteleddsbøyere og ellers balanseøvelser og styrking av kjernemuskulatur.
Men uansett, oppløftende å være på løpetur igjen - i nye sko - og kunne planlegge trening for uke 52! Ski blir det dessverre ikke før 4. juledag.

Nye Mizuno - "premien min" etter Birkebeinerrittet

2 kommentarer:

  1. Tøying og styrke kan aldri bli feil! ;-) På bildet ser det ut som du storkoser deg på løpetur - tvi tvi for at det "går seg til" med stive muskler! GOD JUL!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det! Jeg leser jo at også du har hatt ditt i desember med sykdom. På en måte er det litt "hell i uhell", desember har vært så travel at jeg kanskje uansett hadde slitt med å holde programmet - så jeg er mindre stressa enn jeg kunne vært;-) Ønsker deg en riktig god jul!

      Slett