søndag 16. august 2015

Feil fokus!

Er det mulig å være så dum! Jeg skal ha en distanseøkt på sykkel og velger å dra på stisykling. I innlegget Pingleguri tidligere i sommer skriver jeg om  "prosjektet" om å bli noe bedre på stien fra Ringdalshttta - og det må være det målet som inspirerte meg - og resultatet er at jeg føler meg mer pinglete enn noen gang. Av og på sykkelen, blir ikke mye kvalitet over en slik økt.Og når jeg sliter med sykkelmotivasjon i tillegg.....
Vel hjemme leste jeg på birkebeiner.no om Birkendronningens treningstips, og det handler om relevante økter før Birken. Og siden det rittet inneholder minimalt med terreng, så er det jo ingen vits å drive å trene på steiner og røtter når jeg heller burde brukt energien på det jeg fortsatt er dårlig på - å få trøkk bortover på grus. Så altså - helt feil prioritering en onsdags ettermiddag.

Nå har jeg riktignok ikke fått så mange turer til Ringdalshytta, men det ergrer meg at jeg tør så lite. Så tirsdag har jeg meldt meg på terrengsykkelkurs (for viderekommende) - og håper å redusere kyllingfaktoren noe.
Vi er ikke helt venner om dagen...

Og ellers jobber jeg med å få opp motivasjonen for Birken. Denne uka har jeg fokusert på lystbetont trening, intervaller på beina, sirkeltrening (tabata) på jobb og en lett sykkeltur idag. Men beina er tunge og det bekymrer meg litt...for det er bare

13 dager igjen

2 kommentarer:

  1. Noen ganger må man vel bare skeie ut og gjøre som hjertet lyster og drite i de riktige prioriteringene - eller?? Kan ikke alltid gjøre de rette tingene ;-) tvi tvi - 13dager igjen!

    SvarSlett
  2. Du har så rett - nå lever jeg i nuet, trening er trening, puls er puls og det får gå som det går....:-)

    SvarSlett