mandag 31. mars 2014

Tid for test # 3


Når jeg står foran en ny treningsperiode er det greit å begynne med en prestasjonstest, for å få en status og ha mulighet til å måle fremgang (forhåpentligvis) utover i treningsplanen. Jeg har tilgang på mølle både hjemme og på jobb, og under testen i november fant jeg ut at "en mølle er ikke en mølle". Testresultatet ble bare for godt, og slik fant jeg ut at det er tyngre å løpe på en terrengmølle (woodmill). De testene jeg har tatt til nå har vært gjennomført på en slik mølle, men jeg kjørte test også på den andre mølla uken etter slik at jeg hadde to testresultat.
Heretter kommer jeg til å kjøre testen på vanlig mølle, så det er disse testresultatene som står i tabellen.


Testtid igjen
Testen i januar var en nedtur. Testen nå viser et nivå tilsvarende november. Det har blitt færre intervalløkter også i vinter enn det jeg hadde i høst, så jeg ser at jeg må legge vekt på intervalløkter for å få fremgang.
Jeg har også lagt til et ekstra drag for å ha et testdrag som ligger over terskel. Jeg ser for meg at på neste test så erstatter jeg draget på hastighet 9 med det på 14.





3 kommentarer:

  1. Kult at du løper testløp! Løper du 5min pr drag? Inspirerende - dette er noe jeg må vurdere altså ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, 5x5 min med økende hastighet. Hvis du ser på innlegget som heter "Tid for test" fra desember 2013, så har jeg skrevet litt mer om hvordan den gjennomføres.

      Slett
    2. Ah - jeg tror jeg har lest det - ringer en bjelle nå ;-) Skal ta en titt på innlegget igjen men dette høres jo litt kjent ut ja!

      Slett