søndag 13. april 2014

Palmehelg - langturer

Når påsken først skal tilbringes i lavlandet så er det jo supert at snøen er borte, selv for en skientusiaster. Disse overgangsukene på våren brukes til å en gradvis opptrapping av lengde og intensitet på både  løpe- og sykkelturer, og alle råd går på å ikke bli for ivrig.
Palmehelga ble derfor satt av til rolig langkjøring,  en økt på beina og en på sykkel. Været fikk styre hva som falt på hvilken dag. Det å trene i regnvær krever alltid en bitte liten oppstrammer i motivasjonen, og det er litt bedre å løpe enn å sykle. Derfor ble det løpetur i 4 grader, vind og regn på lørdag. Har man bestemt seg, så har man bestemt seg!

Deilig med grus under skoa ihvertfall
Søndag ble det langtur på sykkel. Nå i starten av sesongen vektlegger jeg rolige turer på lette gir, og sparer de store stigningene til senere. Men på nye stier dukket dette skiltet opp, og det er første gang jeg har støtt på et slikt i skogen...

Liten advarsel...men ikke så veldig bratt
Det er bare så flott å kunne møte våren på sykkel, og bare å glede seg til lengre turer, mer kuperte turer og tøffere turer...bra start, uansett, 34 km tur er rekordtidlig i midten av april!

Herrrlig!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar