torsdag 12. desember 2013

Morgenstund har gull osv...

Jeg er ingen morgentrimmer. Har aldri likt det, føler kroppen er tung og trøtt og sulten. Men av og til når det er eneste mulighet, så kommer jeg meg ut, som på Sydenturer før det blir for varmt og ellers når det er eneste mulighet til å opprettholde en viss frekvens på treningsøktene. Og jeg har i perioder syklet til jobben med tidlig start.
Jeg ser jo at andre bloggere, som Janicke på lettbent.no har sansen for løpeturer i tidlige morgenstunder, heldige du for det ser så flott ut.

Denne uka har tett program, så skulle det i det hele tatt bli trening idag måtte jeg ut på morgentur. Det fordrer at alt klargjøres kvelden før, både løpetøy og litt banan for å ha noe i magen, for det skal ikke mye til før det dukker opp en ørliten grunn til å la være.
Så jeg var klar...

 Og når jeg jeg først var igang, så var det jo egentlig ganske herlig. Så det ble 10 km på godt vinterføre og kroppen fungerte såpass at dette kan gjentas:-)


Running in a winter wonderland...

2 kommentarer:

  1. Jeg er heller ikke egentlig en morgenløper men de gangene jeg har løpt om morgenen så har det fungert bra i 99% av tilfellene.... og da gir det jo en såpass posistiv opplevelse at det fort gjentar seg ;-)

    SvarSlett
  2. Enig at det ikke er lett å komme seg ut, men det er så deilig å ha veiene/skogen til seg selv! Men altså, det blir ikke sånn hvis man må løpe i morgen rushet... Allikevel er det godt å få unna treningen tidlig og slippe å stresse på å finne tid til det senere på dagen :-)

    SvarSlett