tirsdag 31. desember 2013

Romjulsdrøm

Facebook flommer over av vintereventyr og herlige skibilder! For jeg som elsker å gå på ski, så er jo drømmen i romjula nypreppa langrennsløyper i nærliggende markaområder. Men uansett, skiføre eller ikke, romjulen er  tiden da det er tid for gode treningsøkter i lyse, i tillegg til alle de andre "juletingene", som familiemiddager og kaffebesøk.
Og når det er så bart og fint i skogen som nå, så er det jo ingen grunn til å løpe langs landeveien. Det har gjort det mulig  å teste ut nye stier jeg ikke har fått løpt tidligere i høst.


"Bittelille julaften" - Lille Losbyrunde

Forrige søndag ble det tur fra Sørlihavna og en runde som heter lille Losbyrunde. Riktignok sparte vi den siste stien tilbake til Mønevann og tok grusveie tilbake via Golfbanen. Og siden det ikke har vært hverken kuldegrader eller snø på en uke, så var det klart for en noe lengre tur igår.

5.juledag - Store Losbyrunde
Like bart og fint, kun is noen få steder, men ganske mye våtere enn sist helg. En god og lang tur, 19,3 km. Og som alltid i marka, flotte naturopplevelser.2 kommentarer:

  1. Så herlig ;-) Jeg planlegger å gå en tur i marka i morgen - bare for å kose meg og for å sjekke ut hvor det er løpbart uten pigger og hvor det er påkrevd med pigger. Det blir for mye asfalt og det er jo sååååå kjedelig ;-) GODT nyttår til deg ;-)

    SvarSlett